References

References / Kokemuksia koulutuksista

My mission is to give training sessions with purpose. The value and impact needs to be instant for the participant. I am forever grateful for all the feedback that I have received from my various trainings & keynotes since 2006 in more than 10 countries and hundreds of organisations.

Please find some selected highlights & testimonials from Ilkka Kurkela’s trainings below:

“Kerta kaikkiaan mainio tyyppi! Selkeästi paras tähänastisista kouluttajista! Ile teki heti hyvän vaikutuksen kätellessään jokaisen paikalle tulevan oppilaan (tuttavallisesti Ile), oli selvästi innostunut asiastaan, ja sai oppilaatkin innostumaan. Lisäksi hän lupasi, että häneen saa myöhemminkin ottaa yhteyttä, mikäli tulee jotakin mieleen. Ja tämä piti paikkansa. Ja edelleen Ilkka lupasi olla apuna, jos on tarvetta. Tällaisia ihmisiä maailma tarvitsee!”

“Todella mielenkiintoinen asia, hyvä ulosanti alansa expertti, esitti asiat “kansantajuisesti” suurkiitos ja kaikkea hyvää!”

“HYVÄ VALMENTAJA! Innostunut, mutta realistinen”

“Paras valmentaja! tosi ammattitaitoinen ja innostava kouluttaja, avasi hankalan aiheen mielenkiintoisesti ja sai asian tuntumaan helpolta”

“Todella hyvä ja innostava tilaisuus”

“Loistava kouluttaja! Mukautui hyvin myös ryhmän tarpeisiin ja kysymyksiin/toiveisiin Aiheesta olsi varmaan voinut puhua kolmannenkin päivän, mutta hyvä näinkin 2 päivää”

“Tähän mennessä paras ja asiantuntevin kouluttaja, tällaisia kouluttajia lisää, innostunut ote koulutuksen sisältöön”

Digital Marketing Workshop at Mexico - Ilkka Kurkela 2016

ilkkakurkela-business